Зустріч зі здобувачами освіти ВПУ №1

07.12.23р.  відбулась зустріч, свого роду “День відкритих дверей”, зі здобувачами освіти ВПУ №1 м. Рівного за професією «Оператор ЕООМ; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних».

Професор, завідувач кафедри цифрових технологій та методики навчання інформатики Ігор ВОЙТОВИЧ провів екскурсію закладом, ознайомив здобувачів освіти з освітніми програмами Рівненського державного гуманітарного університету ІТ напрямку, розповів про співпрацю з ІТ-компаніями, переваги навчання в університеті, перспективи особистісного розвитку. 

Кандидат  фізико-математичних наук, доцент, завідувач кафедри інформаційних технологій та моделювання Ігор  МОРОЗ провів здобувачам освіти ознайомчу лекцію з «Інтернет речей». Відбулася жвава дискусія між здобувачами освіти і Ігорем Петровичем про доцільність застосування ІТ-технологій у всіх сферах людського життя. 

Кандидат  фізико-математичних наук, декан факультету математики та інформатики Юрій МАКСИМЦЕВ провів ознайомчу екскурсію в лабораторії моделювання та 3D-друку, продемонстрував різні види пластику, розповів про індивідуальність друку різними видами пластику. Здобувачі освіти спостерігали, як здійснюється друк деталей з нейлону на 3D-принтері. 

Щиро дякуємо викладачам-кураторам відповідних груп студентів: Людмилі РЯБІЙ та Оксані ТКАЧ, за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи із здобувачами освіти.