Привітання першокурсникам 2023.

Дорогі першокурсники!

Колектив кафедри інформаційних технологій та моделювання Рівненського державного гуманітарного університету щиро вітає студентів першого курсу зі вступом до нашої дружної родини!

Ви вступили до одного з найкращих вищих навчальних закладів Рівненщини зі славними традиціями. Глибоко переконані, що ваш вибір принесе вам успіх у житті та професійній діяльності, адже попит на висококваліфікованих фахівців ІТ у суспільстві стрімко зростає.

Студенти ІТ – це допитливі, цілеспрямовані молоді люди, які визначили свою життєву мету: стати професіоналами своєї справи, духовно багатими, фізично здоровими, інтелектуально та культурно розвиненими людьми, патріотами України.

Нам хочеться, щоб традиції демократизму, відповідальності та наполегливості у здобутті знань, у досягненні поставленої мети стали для вас такою самою нормою, як і для ваших попередників.

Не лише навчанням буде наповнене ваше студентське життя. У РДГУ створено умови для творчого розвитку особистості в колективах художньої самодіяльності, у спортивних клубах, численних наукових гуртках.

Нехай студентські роки принесуть вам творчу наснагу, професійні та духовні здобутки, нових вірних друзів.

Бажаємо вам стати справжніми фахівцями заради перемоги, відродження та розквіту України.

Бажаємо вам творчого натхнення, успіхів у навчанні та здійснення всіх ваших мрій.

Щасти вам на обраному шляху!

Зустріч зі студентами 1 курсу бакалаврату відбудеться у понеділок 4 вересня о 9.35 год. в актовій залі (вул. Пластова, 31).